JE BENT EEN INDIVIDU

 

Als een online koper heeft u een herroepingsrecht van 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling (door uzelf, of door een derde partij anders dan de vervoerder en door u aangewezen om de goederen in ontvangst te nemen). U kunt dit herroepingsrecht zonder rechtvaardiging gebruiken. De producten die u niet voldoening geven, moeten in hun (hun) verpakking en de (hun) originele verpakking worden geretourneerd naar het volgende adres: Langedijk 11 / Vorst-Laakdal 2430 - BELGIË. Het retourneren van de producten moet zonder onnodige vertraging en in ieder geval uiterlijk veertien dagen nadat u ons uw intrekkingsbeslissing hebt meegedeeld, worden uitgevoerd. De herroepingstermijn vervalt veertien dagen na de dag van ontvangst. In het geval van meerdere bestellingen, dat wil zeggen van een bestelling van meerdere producten, loopt de wachttijd vanaf de ontvangst van het laatste product. Dit herroepingsrecht is ook van toepassing op uitverkoop, tweedehands of voorraadafbouwproducten.

 

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u ons uw opnamebeslissing te melden door middel van een ondubbelzinnige verklaring (per brief, fax of e-mail verzonden brief).

In geval van herroeping van dit contract, zullen we alle betalingen die we van u hebben ontvangen, zonder verzendkosten, terugbetalen. De terugbetaling vindt plaats zonder onnodige vertraging en in elk geval uiterlijk tien dagen na ontvangst van de geretourneerde producten. We zullen terugbetalen met dezelfde betaalmethode die u voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij u specifiek om een ​​andere methode verzoekt. In elk geval zal deze terugbetaling geen kosten voor u veroorzaken. Bestellingen die worden verrekend met tegoedbonnen/ cadeaubonnen worden terugbetaald in de vorm van creditnota’s/ cadeaubonnen.
 
De terugbetaling van leverings- en retourkosten zal plaatsvinden als het (de) product (en) wordt (worden) teruggestuurd vanwege onze verantwoordelijkheid: Nailish stemt ermee in om het product/ de producten te vergoeden, de kosten van mogelijke zendingen betaald tijdens de bestelling en de kosten van retourzending.
Uw aansprakelijkheid is alleen verschuldigd met betrekking tot de waardevermindering van het goede voortvloeiend uit andere manipulaties dan die noodzakelijk voor het vaststellen van de aard, de kenmerken en de goede werking van dit goed.
Nailish geeft recht op een korting te oefenen wanneer het geretourneerde product is getest door de koper dan wat normaal is. De consument heeft recht op de test zoals deze in de winkel zou zijn gedaan.
 

JE BENT PROFESSIONEEL

 

In overeenstemming met de bepalingen van artikel L. 121-22 van de Code de la consommation is het herroepingsrecht niet van toepassing op verkopen die rechtstreeks verband houden met activiteiten in het kader van een beroep.