Nailish is een Frans merk van producten voor professionele nagels.

Het resultaat van vele tests en onderzoek om de ideale producten te vinden, onze Gels en onze vernissen zijn ontworpen om u het beste te bieden, met behoud van een betaalbare prijs.

Het leveren van nageltechnici met de beste nagelproducten blijft ons eerste doel.

Ook dit jaar is een product zoals onze Fiber door onze klanten uitgeroepen tot het beste product voor nagelconstructie.

Nailish is altijd alert op de evolutie van het beroep van nagelstyliste en de praktijk van Nailart, en streeft ernaar zijn klanten een compleet assortiment producten aan te bieden om een ​​professionele en artistieke praktijk mogelijk te maken.

Of het nu gaat om poeders, glitter, kleurgels, semi-permanente vernissen, constructie- of camouflagegels, werkgereedschap zoals limoenen, schubben, schuurmachines, maar ook producten voor bereiding of afwerking nagel, u vindt op onze site, evenals bij onze distributeurs, alles wat nodig is om uw creativiteit tot leven te brengen

Het kiezen van Nailish is het kiezen van een merk dat je biedt:

 

• Productkwaliteit: gemakkelijk te bewerken, schoonheid en betrouwbaarheid OVER TIJD worden al onze producten grondig getest door ons team van partners voordat ze in de uitverkoop worden gebracht. Het is daarom de zekerheid van het werken met betrouwbare en duurzame producten.

• De prijs: ongeacht de prijs van de producten die u koopt, zijn uw klanten niet bereid 10 keer meer te betalen voor een pose. Het is daarom belangrijk om kwaliteitsproducten te vinden, maar tegen redelijke prijzen.

• DE DIVERSITEIT VAN DE AANGEBODEN PRODUCTEN: Bij Nailish vindt u een verscheidenheid aan producten en alles wat u nodig heeft voor uw professionele activiteit. U hoeft uw producten niet op verschillende sites te kopen en zo verzendingen en verzendkosten te vermenigvuldigen. Van je manicure-tafel, je strass steentjes, je bestanden, lampen, schuurstiften, gels en vernissen, we willen je alles bieden wat je nodig hebt om te werken.

• After-sales service: dit is vaak een GROOT probleem voor veel merken! Merken met een echte service, met mensen die luisteren, in staat zijn om te adviseren en reageren, zijn zeldzaam. Bij Nailish bieden we een permanente after sales service op onze speciale Facebook-pagina: https://www.facebook.com/SAVNailish/

Advies en productkennis: advies gebaseerd op de ervaring van prothesemaker die de realiteit van het bedrijf kennen, de behoeften van klantenbeheer, de plicht van een bepaalde prestatie en efficiëntie, de noodzaak om in de loop van de tijd duurzaam en betrouwbaar werk te leveren.

 

Wij wensen u een goed bezoek op onze site en blijven tot uw beschikking voor elke suggestie of verzoek.