GELS

Subcategorieën

 • BASISGEL

  Nailish base gel is een gel die wordt aangebracht op de natuurlijke nagel of op tips om een ​​betere hechting op de bouwgel mogelijk te maken. De basisgel is zelfnivellerend, resistent en warmt niet op tijdens het katalytische proces. Het wordt in een zeer dunne laag aangebracht.

  Nagellak: basisverlenging, basis één, basenkeratine en vitamine, basissopzinking

 • BOUWGEL

  Een zeer goede constructie vereist zeer goede producten. Onze nieuwste generatie bouwgels zijn superieur in kwaliteit, hittebestendig en kostenbesparend.

  Nailish bouwgels: pinch it, fiber, 3 in 1 gels, acrygels, extreme shape, en make-up buildergels.

 • ACRYGEL

  De innovatieve formule van Acrygel combineert de voordelen van acryl en gel in één product. De zeer dikke viscositeit maakt het heel gemakkelijk om te werken, vooral omdat het moet worden gekatalyseerd. Net als acryl werkt het met behulp van een vloeistof, in dit geval de reiniger. Bestand, flexibel, knijpend, geurloos, het is heel gemakkelijk om te bewaren. Gebruik in volledige dekking of voor de realisatie van uw kroonlijsten. Een must!

 • CAMOUFLAGE GELS

  De UV LED Camouflage Gel is een revolutionaire gel die de functie van camouflagegel combineert met bouwgel. Deze gel is zelfnivellerend, met een semi-dikke textuur, bedekkend, natuurlijk, gemakkelijk te bewerken en gebruikt tijdens de realisatie van je french, het geeft je pose een heel natuurlijke uitstraling. De camouflagegels op de markt van Nailish.be zijn ideaal voor nageltechnici met ervaring, maar ook voor beginners.

  Hoge kwaliteit, bouwer of niet, Franse Nailish UV LED-gels stellen u in staat om Franse manicures van absoluut wit en intens sterk gepigmenteerd te maken, die niet in de loop van de tijd geel worden. Ze kunnen ook worden gebruikt in de babyboomer-techniek. Dit revolutionaire product maakt je french manicure sneller en gemakkelijker.

   

  Nailish french gel: zacht wit, extreem wit, witte bouwer voor natuurlijk Frans, gemakkelijk te maken.

 • AFWERKINGSGEL

  De Nailish-afwerkingsgel laat een intense en langdurige glans achter. Het voorkomt vergeling van de nagels en breekt niet op tijd. Het kan worden gebruikt voor zowel gel-houdingen als acryl- of acrygelgel. Verkrijgbaar in fluweelmat.

  Nailish Finishing Gels: Ultra shine, Magic gloss, Matt velours, Elastic glanz

 • COLOR GELS UV/LED

  De collectie UV / Led-kleurengels is sterk gepigmenteerd, een echte explosie van intense, briljante en stralende kleuren. Ze zijn in twee dunne lagen aangebracht, zelfs een volgens de kleuren. Ze kunnen worden gebruikt voor natuurlijke nagels, gel, acryl of capsules.

 • GLITTER GELS UV/LED

  De glitter UV Nailish Belgium UV-gelcollectie is zeer gepigmenteerd, een echte explosie van kleuren en sprankeling! Nailish glittergels zijn gemaakt van speciale pigmenten gecombineerd met fijne en glitterachtige glitter, die garant staan ​​voor intense kleuren, glamour en een goede dekking.

 • GELS PAINT UV/LED

  UV / Led paint gels zijn gels van glinsterende, hyper gepigmenteerde kleuren. Ze worden gebruikt in kleur of in de realisatie van je nailart. Ze zijn zonder residu.

 • FOIL GELS

  UV-gel folie UV / LED Black Nailish is speciaal ontworpen om een ​​perfecte hechting van de folie op de gel te garanderen. Maak je patroon met de folie-gel en hard het uit. Breng de folie aan en druk met je vinger zodat de folie goed op je hele patroon is geplakt. Verwijder de folie met een handomdraai. Breng de finish aan en hard het uit.

 • LUXURY GELS UV/LED

  Het assortiment UV / Led Luxury gels brengt de glamour en elegantie die essentieel is om te schitteren tijdens vakanties, op feestjes of gewoon in het zonlicht.

 • NEON GELS

  Neon UV / LED-gels zijn ultra gepigmenteerde, levendige, heldere en levendige kleuren. Een must-have voor de zomer!

 • SWEET BLOOM GELS

  De Sweet Bloom Nailish UV / LED Gel is een kleurgel met dikke textuur waarmee u reliëfpatronen kunt maken met de zoete bloeitechniek. Je kunt je nail art met een gerust hart bewerken. Zonder residu, vereist de Sweet Bloom Nailish-gel geen gels op uw nailart.

 • PLASTART GELS

  Met de PlastArt UV / Led-gel van Nailish België kunt u prachtige 3D-decoraties maken. Het is bewerkt met een siliconenborstel en -reiniger. Neem een ​​kleine hoeveelheid PlastArt-gel, plaats deze op je nagel en gebruik de siliconenborstel en de reiniger, werk totdat de gewenste vorm is verkregen, hard het uit. Deze gel hoeft niet te worden afgewerkt.

 • 3D GELS

  Nailish Belgium UV LED Gels 3D: De essentiële gel voor reliëfdecoraties. Deze textuur, speciaal ontworpen om vormen op je nagels te vormen, stelt je in staat om al je artistieke gevoel te ontwikkelen.

 • SPIDER GELS

  Spider gels hebben een elastische textuur waardoor je slagen kunt maken door ze uit te rekken. Ze werken aan de puntentool. Fijne lijnen zijn nog nooit zo eenvoudig geweest als met de nieuwe Spider Nailish-gel! De Spider-gel heeft geen residu-laag.

 • CAT EYE GELS

  Met Cat Eye-gels kunt u in één keer unieke en moderne manicures creëren. Wanneer toegepast op een zwarte achtergrond, biedt Nailish Cat Eye Gel een optimale dekking. Zodra de gel is aangebracht, brengt u de magneet in de gewenste vorm en plaatst u deze een paar millimeter van het oppervlak van de nagel, zonder de gel aan te raken. Houd de magneet een paar seconden in deze positie en katalyseer vervolgens gedurende 120 sec onder UV-lamp of 60 sec onder LED-lamp.

 • GEL CROCO

Er zijn 179 producten.

Item 1-12 van 179 in totaal item(s)

Actieve filters